Stagiair Marketing M/V

GEZOCHT : Stagiair Marketing M/V

Wie komt er ons meehelpen ons woonmerk verder uit te bouwen?

Lifestylewoonwinkel is op zoek naar een stagiair marketing om ons woonmerk verder in de markt te zetten. Lijkt je het leuk om in een familiebedrijf met een open mind  aan het werk te gaan als stagiair Marketing. Neem dan contact met ons op.

Wij zijn op zoek naar een stagiair marketing die het leuk vind om vraagstukken aan te pakken en ze ook concreet te maken. Want van alleen plannen maken schiet niemand wat op. De stagiaire die we zoeken mag zelfstandig aan de gang gaan binnen de besproken opdracht. We zijn dus op zoek naar een pro-actieve stagiaire die het het leuk vindt om “oude” marketing te verbinden met het “nieuwe” marketing. Denk hierbij naar het op zoek gaan naar goede partners, welke bedrijfsuitingen/ huisstijl, positionering van bedrijf, producten promoten via product placement bij tv uitzendingen enz enz. En het ondersteunen van feedback geven aan ons Online marketing Bureau.

Ben jij onze Stagiair Marketing?

Als je onze kandidaat bent dan:

  • Zit je op een mbo of hbo opleiding.
  • Heb je affiniteit met lifestyle en wonen.
  • Ben je  zelfstandig en een doorpakker.
  • Woon je in de regio van Breda.
  • Weet je je ideeën en oplossingen goed te verwoorden.
  • Heb je een winnaarsmentaliteit.

Kun jij je vinden in de bovenstaande criteria en ben je op zoek naar een stage marketing. Neem dan contact met ons op via de mail. Stuur een motivatiebrief plus je cv naar info@lifestylewoonwinkel.nl en wellicht kom jij ons helpen met het uitbouwen van ons mooie woonmerk.