projectinrichting Horeca

Horeca projectinrichting

projectinrichting Horeca

 

Lifestylewoonwinkel is de specialist voor projectinrichting Horeca zaken tegen de laagste prijzen van Nederland door ons goede inkoop kanalen.

Naast steigerhouten meubelen behoort een complete (steigerhouten)  winkelinrichting en interieur ook tot de onze mogelijkheden. Wij hebben al vele leveringen gedaan aan kantoren, horecazaken, winkels/detailhandel,beursstands,showrooms en werkplaatsen

Wij vervullen uw wens(en) qua interieur en project inrichting tegen zeer aantrekkelijke prijzen. We vertalen alles naar een haalbaar en betaalbaar plan voor u, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten

Wij doen project inrichting voor restaurants, cafés, beacheclub, lounge clubs, brasserie, grand cafe, bar, clubs, disco’s, terrassen ed

U kunt bij ons terecht voor het totaalplaatje voor uw horeca zaak. Vraag vrijblijvend opinfo@lifestylewoonwinkel.nl een offerte aan voor uw interieur wensen en ideeën. Zodra u ons heeft gemaild ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie terug.

Bij lifestylewoonwinkel hanteren wij een persoonlijke en doelgerichte aanpak van een project, met een mooi en kwalitatief afgewerkt resultaat. Een nieuw horeca  interieur of aanpassing in u huidige inrichting hoeft niet duurte zijn door de juiste manier een projectinrichting aan te gaan. Zeker in de huidige tijden moeten klanten buiten kwaliteit en prijs van u producten/diensten ook een goed “gevoel” hebben bij uw horecazaak. Een juiste horeca interieur en inrichting zorgt ervoor dat uw (potentiële) klant zich goed voelt bij u en zijn euro zal uitgeven bij u. Een sfeer van een horeca bedrijf is tegenwoordig zeer belangrijk en moet een duidelijke verlengstuk zijn van uw imago en persoonlijkheid als bedrijf.

Met behulp van een helder ontwerp zorgen wij ervoor dat uw bedrijf de juiste sfeer meekrijgt icm  duurzame meubelen voor uw inrichting.Bij lifestylewoonwinkel leveren wij  steigerhouten  meubelen die voldoen aan duurzaam ondernemen  met oog voor detail, kwaliteit en het milieu!

U bent bij lifestylew0onwinkel op het juiste adres als het gaat om  horeca projectinrichting . U kunt bij ons terecht voor bars, tafels, statafels, stoelen, loungestoelen, loungebanken, zitbanken, kasten, plantenbakken, roomdividers, vuurtafels, wandkasten, eettafels, kloostertafels en nog veel meer………….

informatie horeca projectinrichting

Ook weten wat wij voor uw horecazaak kunnen betekenen vul dan onderstaand formulier in

Hou ook onze twittergoogle+pinterest en facebook pagina in de gaten voor meer nieuws over horeca projectinrichting

[yith_wc_productslider id=6688]

No comments yet.

Geef een reactie