Projectinrichting

projectinrichting2

Projectinrichting voor kantoren, horeca en winkels

 

Lifestylewoonwinkel is de specialist op het gebied van projectinrichting tegen de laagste prijzen van Nederland door ons goede en kwalitatieve inkoop kanalen.

Naast steigerhouten meubelen behoort een complete (steigerhouten)  winkelinrichting en interieur ook tot de onze mogelijkheden. Wij hebben al vele leveringen gedaan aan kantoren, horecazaken, winkels/detailhandel,beursstands,showrooms en werkplaatsen

Wij vervullen uw wens(en) qua interieur en project inrichting tegen zeer aantrekkelijke prijzen zonder compromis te doen. We vertalen alles naar een haalbar en betaalbare plan voor u. Zodat u weet wat u van ons kunt verwachtensteigerhouten bureau

U kunt bij ons terecht voor het totaalplaatje voor uw zaak of kantoor. Vraag vrijblijvend op info@lifestylewoonwinkel.nl een offerte aan voor uw interieur wensen en ideeën. Zodra u ons heeft gemaild ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie terug.

horeca inrichting

Bij lifestylewoonwinkel hanteren wij een persoonlijke en doelgerichte aanpak van een project, met een mooi en kwalitatief afgewerkt resultaat. Een nieuw interieur of aanpassing in u huidige inrichting hoeft niet duur te zijn door de juiste manier een projectinrichting aan te gaan. Zeker in de huidige tijden moeten klanten buiten kwaliteit en prijs van u producten/diensten ook een goed “gevoel” hebben bij uw zaak/kantoor. Een juiste interieur en inrichting zorgt ervoor dat uw (potentiële) klant zich goed voelt bij u en zijn euro zal uitgeven bij u. Een sfeer van een bedrijf is tegenwoordig zeer belangrijk en moet een duidelijke verlengstuk zijn van uw imago en persoonlijkheid als bedrijf.

Met behulp van een helder ontwerp zorgen wij ervoor dat uw bedrijf de juiste sfeer mee krijgt icm  duurzame meubelen voor uw inrichting. Bij lifestylewoonwinkel leveren wij  steigerhouten  meubelen die voldoen aan duurzaam ondernemen  met oog voor detail, kwaliteit en het milieu!

U bent bij lifestylew0onwinkel op het juiste adres als het gaat om projectinrichting . Of het nu gaat om bureau’s, winkelkasten, horeca stoelen, terras sets, bars, toonbanken, garderobekasten, zithoeken, tafels enz  enz u bent bij ons aan het juiste adres .

KLIK HIER VOOR DE:

HORECA INRICHTING

KANTOOR INRICHTING

WINKEL INRICHTING

 

Meer willen weten over onze mogelijkheden aangaande projectinrichting mail ons dan via onderstaand formulier

Hou ook onze twitter, google+, pinterest en facebook pagina in de gaten

No comments yet.

Geef een reactie