30% Pinksterkorting op alle meubels op zat 3 juni en 2de pinksterdag 5 juni

3o% Pinksterkorting tijdens het Pinksterweekend op alle meubels.

U bent in het pinksterweekend (zaterdag 3 juni en 2de pinksterdag 5 juni) van harte welkom in onze 300 m2 showroom vol mooie steigerhouten meubels voor zowel binnen als buiten. We geven dit pinksterweekend 30% korting* op alle steigerhouten meubels. Op Zaterdag  3 juni zijn we van 9.00 tot 17.00 uur geopend en 2de pinksterdag maandag 16 mei van 10.00 tot 16.00 uur . De koffie/thee staat klaar natuurlijk.

We vervaardigen vanuit onze eigen werkplaats kwalitatieve (steigerhouten) meubels tegen de scherpste prijzen van Nederland.  En zeker nu met deze extra hoge korting van 30 % ben u zeer voordelig uit voor uw meubel. Ook voor het op maat laten maken van uw meubels bent u bij ons op het juiste adres voor zowel particulier als bedrijf. U vindt in onze  300m2 showroom een diversiteit aan binnen en buiten meubelen. Ook voor op maat gemaakte meubelen telt de 30% korting.

De 30% korting is alleen op 3 en 5 juni geldig in onze showroom in Breda. Het team van LSWW (lifestylewoonwinkel en HIPsteigerhout ) staan voor u klaar om u te adviseren en uw ideeën/wensen te realiseren tegen scherpe prijzen.

TIP :    We adviseren u om voor het pinksterweekend al in onze showroom langs te komen en rustig te worden geadviseerd over onze mogelijkheden. We geven u dan alvast vooraf een offerte mee die u dan in het pinksterweekend mee kan nemen. Zodat u snel geholpen wordt en vooraf weet waar u aan toe bent. Het is natuurlijk ook mogelijk dit via de telefoon of mail te doen. Wij geven u dan netjes advies per mail of telefoon en u ontvangt dan speciaal voor het pinksterweekend alvast een offerte. LET OP u dient wel in het pinksterweekend in onze showroom de bestelling te plaatsen . Dit is niet mogelijk via mail of telefoon.

Kijk op onze webshops (www.lifestylewoonwinkel.nl en www.hipsteigerhout.nl) om een kijkje te nemen van ons bestaande assortiment steigerhouten meubels en onze scherpe prijzen. En op www.loungekussensonline.nl voor de scherpste prijzen van Nederland voor op maat gemaakte kussens.

Voor deze 30% korting gelden wel een paar spelregels .

  • De 30% korting is alleen geldig op bestellingen  op zaterdag 3 juni en maandag 5 juni in onze showroom in Breda. 
  • De korting is alleen geldig op de steigerhouten meubels*.
  • We vragen een aanbetaling van 50% op de order.(voorkeur pin)
Graag attenderen u erop dat tijdens deze twee dagen de mogelijkheid bestaat dat u iets langer moet wachten voordat u geholpen wordt door een van onze medewerkers door de grote drukte. De levertijden is op het moment 8 weken.
*de korting is alleen geldig op de steigerhouten meubels en niet op behandelingen, bezorgkosten, deur/hangwerken, betonnen bladen, kranen, kussens, wasbakken enz enz…. Korting is niet geldig op reeds eerder uitgebrachte offertes/bestellingen.

KLEIN OVERZICHT VAN ONZE ASSORTIMENT. DRUK OP FOTO OM NAAR EEN  PRODUCTENGROEP  TE GAAN.