35% Paaskorting tijdens het paasweekend op alle meubels.

35% Paaskorting tijdens het Paasweekend.

 

 

paaskortingU bent in het paasweekend (zaterdag 15 april en 2de paasdag 17 april) van harte welkom in onze 300 m2 showroom vol mooie steigerhouten meubels voor zowel binnen als buiten. We geven dit paasweekend 35% Paaskorting* op alle steigerhouten meubels. Op Zaterdag 15 april zijn we van 9.00 tot 17.00 uur geopend en 2de paasdag maandag 17 april van 11.00 tot 16.00 uur . De koffie/thee staat klaar, lekker met paasbrood en paaseieren natuurlijk.

We vervaardigen vanuit onze eigen werkplaats kwalitatieve (steigerhouten) meubels tegen de scherpste prijzen van Nederland.  En zeker nu met deze extra hoge korting van 35 % ben u zeer voordelig uit voor uw meubel. Ook voor het op maat laten maken van uw meubels bent u bij ons op het juiste adres voor zowel particulier als bedrijf. U vindt in onze  300m2 showroom een diversiteit aan binnen en buiten meubelen. Ook voor op maat gemaakte meubelen telt de 35% Paaskorting.

De 35% Paaskorting is alleen op 15 en 17 april geldig in onze showroom in Breda. Het team van lifestylewoonwinkel en HIPsteigerhout staan voor u klaar om u te adviseren en uw ideeën/wensen te realiseren tegen scherpe prijzen.

TIP :    We adviseren u om voor het paasweekend al in onze showroom langs te komen en rustig te worden geadviseerd over onze mogelijkheden. We geven u dan alvast vooraf een offerte mee die u dan in het paasweekend mee kan nemen. Zodat u snel geholpen wordt en vooraf weet waar u aan toe bent. Het is natuurlijk ook mogelijk dit via de telefoon of mail te doen. Wij geven u dan netjes advies per mail of telefoon en u ontvangt dan speciaal voor het paasweekend alvast een offerte. LET OP u dient wel in het paasweekend in onze showroom de bestelling te plaatsen. Dit is niet mogelijk via mail of telefoon.

Kijk op onze webshops (www.lifestylewoonwinkel.nl en www.hipsteigerhout.nl) om een kijkje te nemen naar ons bestaande assortiment steigerhouten meubels en onze scherpe prijzen. En op www.loungekussensonline.nl voor de scherpste prijzen van Nederland voor op maat gemaakte kussens.

Voor deze 35% korting gelden wel een paar spelregels .

  • De 35% korting is alleen geldig op bestellingen  op zaterdag 15 april en maandag 17 april in onze showroom in Breda. 
  • De korting is alleen geldig op de steigerhouten meubels*.
  • We vragen een aanbetaling van 50% op de order.(voorkeur pin)
Graag attenderen u erop dat tijdens deze twee dagen de mogelijkheid bestaat dat u iets langer moet wachten voordat u geholpen wordt door een van onze medewerkers door de grote drukte.
*de korting is alleen geldig op de steigerhouten meubels en niet op behandelingen, bezorgkosten, deur/hangwerken, betonnen bladen, kranen, kussens, wasbakken enz enz…. Korting is niet geldig op reeds eerder uitgebrachte offertes/bestellingen.

KLEIN OVERZICHT VAN ONZE ASSORTIMENT. DRUK OP FOTO OM NAAR EEN  PRODUCTENGROEP  TE GAAN.