25% korting op alle steigerhouten meubels tijdens Hemelvaart, vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei.

25% korting tijdens Hemelvaart, vrijdag 26 en zaterdag 27 mei.

U bent tijdens  Hemelvaartsdag en het weekend erna (vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei) van harte welkom in onze 300 m2 showroom vol mooie steigerhouten meubels voor zowel binnen als buiten. We geven tijdens hemelvaart en het weekend er op 25% Paaskorting* op alle steigerhouten meubels. Tijdens hemelvaart zijn we van 10.00 tot 17.00 uur geopend en vrijdag 26 en zaterdag 27 mei van 9.00 uur tot 17.00 uur .

We vervaardigen vanuit onze eigen werkplaats kwalitatieve (steigerhouten) meubels tegen de scherpste prijzen van Nederland.  En zeker nu met deze extra hoge korting van 25 % ben u zeer voordelig uit voor uw meubel. Ook voor het op maat laten maken van uw meubels bent u bij ons op het juiste adres voor zowel particulier als bedrijf. U vindt in onze  300m2 showroom een diversiteit aan binnen en buiten meubelen. Ook voor op maat gemaakte meubelen telt de 25% Paaskorting.

De 25% hemelvaartskorting is alleen op 25 ,26 en 27 mei geldig in onze showroom in Breda. Het team van lifestylewoonwinkel en HIPsteigerhout staan voor u klaar om u te adviseren en uw ideeën/wensen te realiseren tegen scherpe prijzen.

 

Kijk op onze webshops (www.lifestylewoonwinkel.nl en www.hipsteigerhout.nl) om een kijkje te nemen naar ons bestaande assortiment steigerhouten meubels en onze scherpe prijzen. En op www.loungekussensonline.nl voor de scherpste prijzen van Nederland voor op maat gemaakte kussens.

Voor deze 25% korting gelden wel een paar spelregels .

  • De 25% korting is alleen geldig op bestellingen op 25,36 en 27 mei in onze showroom in Breda. 
  • De korting is alleen geldig op de steigerhouten meubels*.
  • We vragen een aanbetaling van 50% op de order.(voorkeur pin)
*de korting is alleen geldig op de steigerhouten meubels en niet op behandelingen, bezorgkosten, deur/hangwerken, betonnen bladen, kranen, kussens, wasbakken enz enz…. Korting is niet geldig op reeds eerder uitgebrachte offertes/bestellingen.

KLEIN OVERZICHT VAN ONZE ASSORTIMENT. DRUK OP FOTO OM NAAR EEN  PRODUCTENGROEP  TE GAAN.