Wij vieren Feest! Lifestylewoowinkel bestaat al 5 jaar! 50% korting

In juni is het alweer 5 jaar geleden dat we onze eerste tafel gemaakt hebben. Nadat de eerste order bezorgd was ging het heel snel en merkten we al na enkele maanden dat we eigenlijk meer ruimte nodig hadden voor onze productie. We zijn toen op zoek gegaan naar een nieuwe locatie, centraler in Nederland. Steeds meer klanten wisten hun weg naar ons te vinden. Omdat we merkten dat de klanten het fijn vonden om de meubelen bij ons te komen bekijken hebben we besloten om ook een showroom te openen. Dit doen we nu enkele jaren en we adviseren onze klanten met veel plezier over het juiste meubelstuk.

Wij proberen nog steeds met een klein en persoonlijk team onze klanten de beste service te geven. We vinden het prettig om zelf de contacten met de klanten te onderhouden om zo het hele proces van idee tot eind product. Het meeste op maat gemaakt omdat geen een huis of persoon hetzelfde is. We hebben al honderden mooie meubelen mogen maken en hopen hier nog jaren met veel plezier mee door te gaan.

Om dit te vieren hebben we een hele mooie aanbieding voor onze trouwe en nieuwe klanten. We geven vanaf dinsdag 20 juni t/m zondag 25 juni een kortingen van 35%*weg. Als klap op de vuurpijl geven we zaterdag 24 juni tussen 7.00 en 8.00 50%** korting weg.

Scoor dus nu een mooie tuinset, loungebank, buitenkeuken met hele hoge kortingen.  Dat is ons kadootje aan u omdat we het een feest vinden dat we al 5 jaar deze prachtige meubelen voor u mogen maken.

 

We hebben wel enkele voorwaarden voor deze korting, dus lees onderstaande goed om gebruik te maken van deze super korting:

 

De korting is alleen  geldig in onze showroom in Breda, dus niet op online aankopen.

De korting is alleen geldig op bestellingen in onze showroom in Breda op dinsdag 20 juni t/m zondag 25 juni. 

 

** De korting van 50% is alleen geldig in onze showroom op zaterdag 24 juni van 7.00 tot 8.00.

 * en **: De korting is alleen geldig op de steigerhouten meubels en niet op behandelingen, bezorgkosten, deur/hangwerken, betonnen bladen, kranen, wasbakken enz. Korting is niet geldig op reeds eerder uitgebrachte offertes/bestellingen. De levertijd van de meubels is ca 9 weken op het moment vanaf aanbetaling.

Graag attenderen wij u erop dat tijdens deze dag de mogelijkheid bestaat dat u langer moet wachten voordat u geholpen wordt ivm drukte.

Ons adres is:

Spinveld 47C

4815 HV Breda

info@lifestylewoonwinkel.nl

Dinsdag t/m vrijdag is onze showroom geopend van 9.00 17.00

Zaterdag 24 juni is onze showroom geopend van 7.00 – 8.00 en 9.00-14.00

Zondag 25 juni is onze showroom geopend van 12.00 – 16.00