40% After Summer SALE!

40% After Summer SALE op alle meubels.

 

De scholen zijn weer begonnen en de zomer nadert helaas zijn einde weer. Om de nazomer nog een beetje zonnig te maken voor u geven wij nu 40% After Summer korting.  U kunt nu met een hoge korting nog uw tuinmeubelen bestellen of juist nu voor in huis uw nieuwe meubelen aanschaffen. Wij maken alle soorten meubelen, van tafels, keukens, hoekbanken, salontafels, bedden etc. Heeft u een specifieke wens laat het ons weten dan maken wij een offerte voor u op maat.

 

We vervaardigen vanuit onze eigen werkplaats kwalitatieve (steigerhouten) meubels tegen de scherpste prijzen van Nederland.  En zeker nu met deze extra hoge korting van 40% ben u zeer voordelig uit voor uw meubel. Ook voor het op maat laten maken van uw meubels bent u bij ons op het juiste adres voor zowel particulier als bedrijf. Ook voor op maat gemaakte meubelen telt de 40% korting.

 

Kijk op onze webshops (www.lifestylewoonwinkel.nl en www.hipsteigerhout.nl) om een kijkje te nemen van ons bestaande assortiment steigerhouten meubels en onze scherpe prijzen.

 

Voor deze 40% korting gelden wel een paar spelregels .

  • De 40% korting is alleen geldig op bestellingen via de mail of via de site. Ook kunt u bij ons in de werkplaats langs komen om uw wensen te bespreken.  
  • De korting is alleen geldig op de steigerhouten meubels*.
  • We vragen een aanbetaling van 50% op de order.(voorkeur pin)

 

 De levertijd is op het moment 9 weken.

 *De korting is alleen geldig op de steigerhouten meubels en niet op behandelingen, bezorgkosten, deur/hangwerken, betonnen bladen, kranen, kussens, wasbakken enz enz…. Korting is niet geldig op reeds eerder uitgebrachte offertes/bestellingen.